LONG NIGHT FESTIVAL 2011

Kad i gde: Subota, 26. Mar 2011, 20:00 Dom omladine Makedonska 22, 11000 Beograd, Srbija

Rundek Cargo trio, Rambo Amadeus, Magnifico, Block Out i drugi regionalni i domaći izvođači nastupiće 26. marta u Domu omladine Beograda na prvom Long Night festivalu, za koji je od danas počela pretprodaja ulaznica po cenama od 1.490 dinara za pojedinačnu, odnosno 2.490 dinara za “Kartu za dvoje”.

Pretprodaja ulaznica po povoljnim cenama trajaće samo do 8. marta, a od tada do 26. marta biće potrebno izdvojiti 1.800 dinara za pojedinačnu, odnosno 3.000 za Kartu za dvoje.

Long Night festival će se odigravati na tri bine u DOB-u. Na “Pozornici” u velikoj dvorani DOB će nastupiti redom – alternativna atrakcija koja mnogo obećava Autogeni trening iz Podgorice/Nikšića, veliko regionalno ime u nastajanju Letu štuke iz Sarajeva, Rundek Cargo trio (naziv sve govori) i za kraj u sitne noćne sate beogradski veterani mraka Block Out.

Na “Bini”, u malo manjoj sali “Amerikana”, vas očekuju Familijini naslednici The Dibidus, zagrebački pop eklektičari Pips, Chips & Videoclips, vlasnik “Montevideo, Bog te video” hita slovenački Balkanac Magnifico i naravno – Svjetski Mega Car Rambo Amadeus!

Festival pripremio je i program u trećoj dvorani DOB-a, Džez klubu, gde će se nalaziti “Stejdž”, pravo mesto za svirku novih nada iz Novog Sada koji se odazivaju na ime Nova, a sledi ršum sa makedonskim ska-pankerima Superhiks, zatim povratnički nastup legendarnog benda iz St. Pazove 16x8x23x (da, da, to su ljudi odgovorni za “Miloša Šestića” i “Kifle s džemom”!) i na kraju stiže apokaliptični etno-rege-dab Sopot iz Banja Luke.

 

>