WINEXPO 2010

WINEXPO `10 – III jesenji međunarodni festival vina u Novom Sadu

Novembra 12-13, 2010 na I spratu ‘Aule’ Master Centra na Novosadskom sajmu.

‘Winexpo Srbija’ je osnovan 2008. godine u cilju promovisanja vinske industrije i radi podizanja svesti o vinskoj kulturi. Svake godine festival  je sve više rastao kroz povećani broj naših izlagača, događaja i posetioca.

Posle pozitivnih kritika koje smo dobili nakon održavanja prošlogodišnjeg festivala ‘Winexpo’, drago nam je što ćemo i ove godine nastaviti sa radom,  u cilju postajanja jednog od najekskluzivnijih i veoma stručnih – potrošačima i profesionalcima okrenut festival.  Kao organizatori,  možemo samo da budemo oduševljeni sve većim brojem ljubitelja dobrih vina koji se sve više interesuju za vinske događaje,  te da to rado podržimo i nastavimo sa organizovanjem događaja kojima će pokazati šta je to što danas zaista vredi  kada se kupuje malo,  a izbor je prevelik.

Od naših posetilaca smo dobili samo reči hvale za izbor neverovatnih vina, angažovanja stručnjaka i neverovatno ukusne hrane koju su imali priliku da probaju u prelepom ambijentu kakav pruža Novi Sad.  2010. godina obećava da bude naš dosad najbolje organizovani događaj,  koji će u zajedništvu stručnih predavanja mladih profesionalaca iz oblasti vinarstva i vinogradarstva, dve večeri neverovatnih izvođenja muzičkih dela od strane mladih umetnika sa Akademije i još bolje selekcije vina,  pića i hrane, ostaviti i izlagače i posetioce veoma zadovoljnim što su napravili odličan izbor i bili deo ovakve manifestacije.

Više na sajtu www.winexpo.rs