Radio IndexProgramska šema.

Pouzdane informacije i normalna muzika!

Program Radio Indexa najkraće se može opisati kao: pouzdane informacije i normalna muzika. Pored informativnog, posebna pažnja je posvećena zabavnom i kontakt programu, specijalizovanim muzičkim emisijama i kratkim radijskim formama.

Po svim stručnim mišljenjima, Radio Index je svojim programskim konceptom, kvalitetom emisija i brzim uspostavljanjem predajničke mreže – opravdao ukazano poverenje kao nacionalni emiter.

VIZIJA:
Nas slušaju svi, mi ne slušamo nikoga
!

Radio Index je jedna od 5 komercijalnih radio stanica sa nacionalnom frekvencijom za celu teritoriju Srbije. Radio Index je urbana radio stanica, okrenuta obrazovanoj publici, modernih shvatanja, od studentskog doba do najboljih srednjih godina.

Kvalitet produkcije je na zavidnom nivou, što pokazuju i brojne nagrade dobijene u oblasti radijskih spotova, kao i velika popularnost kratkih formi novog brenda Radio Indexa „Indexovo pozorištance“.

Za slušanje radia je neophodan RealPlayer.

Možete ga besplatno preuzeti sa sledećeg linka Real player besplatno

One comment

  • Indexovac

    Radio koji je uz B92 toliko doprineo rušenju komunističke vlasti da je izlišno pričati o tome, a kad se tome doda odlična muzika, šta će nam više od toga. Samo napred i hvala.